En måned retur – sharp

17 10 2009

Jep – i dag er der præcis en måned til krydserne skal sættes og tiden for store, urealistiske valgløfter er kommet. Her kommer mit løfte: For fremtiden afholdes der kun valg om sommeren 😉

IMGSelvom vejret ikke har været optimalt, så kan jeg dog ikke klage over interessen for valget. Tirsdag var jeg i Kalundborg, hvor kommunalforening satte en masse skibe i vandet (vandkunsten). Vi fik delt postkort, flyers, plastrer og æbler ud – samtidig med at flere af skibene kuldsejlede under de stormmæssige vejrforhold. Det afholdt dog ikke børnene fra at sætte nye skibe i vandet.

Her ses artiklen fra Kalundborg Folkeblad om begivenheden (Klik på billedet for at se den i stor).

I dag har jeg så oplevet en rigtig rigtig smuk, men også ret våd dag. Sammen med to kandidater fra Lolland delte vi flyers, plastrer og foldere ud i Nakskov. Jeg havde mine to børn med, for de har længe tigget om lov til at være med. Og sikke et hit. Jeg har simpelthen fundet mit hemmelige middel – Sofie er super-sej flyer-uddeler! Aldrig har jeg set så mange flyers blive delt ud på så kort tid 🙂 Og de blev modtaget meget positivt. Jeg kunne i hvert tilfælde konstatere at regionsvalget også har interesse.

IMAG0011

På billedet ses Claus (med ryggen til helt ude til venstre), Kristian, Andreas og Sofie under en rigtig smuk regnbue – den var meget tydeligere i virkeligheden. Hvis det er sandt, at lykken er for enden af regnbuen, så har vi meget held til gode, for vi så tre virkelig flotte regnbue-ender i dag.

Med kun en måned retur, er der virkelig kommet gang i valgkampen – og det er med glæde jeg kan fortælle, at jeg faktisk har fået plads i et par paneldebatter. Dem er der desværre ikke mange af når det handler om regionalvalget, derfor er jeg også ekstra glad når jeg får tilbudt en plads. I kan se hvor jeg er hvornår inde på min hjemmeside www.lindakristiansen.dk.

Jeg prøver faktisk også at se om jeg selv kan nå at arrangere en paneldebat – målrettet handicappede. Jeg vil sørge for tolk (tegnsprog, tegn til tale, hvad der nu er brug for) og materiale (fra alle partier, der stiller op til Regionen) på punktskrift og forstørret op. Og alle partier skal også inviteres. Jeg synes vi alt for ofte taler om handicappede og alt for lidt med handicappede. Men af hensyn til tolk, så skal de jo bestilles i god tid, så hvis du ved at du gerne vil med, så skriv til mig, hvad du har brug for. Jeg håber at arrangementet kan blive afholdt d. 13. november i både Roskilde (klokken 11.00) og Vordingborg (klokken 16.00) – men intet er helt på plads endnu, så ændringer kan forekomme.

Har du lyst til at give en hånd med i valgkampen (mangler specielt folk til at hænge plakater op – jeg skal nok levere færdigklistrede – men kan bruge alle former for hjælp), så send mig en e-mail (x@lindakristiansen.dk) eller ring (31 14 33 77).

Du er også meget velkommen til at kontakte mig hvis du vil høre mere om mine holdninger, invitere mig ud til et arrangement eller andet.

Håber I alle nyder weekenden og valgkampen

Mange hilsner

Linda

PS: nu vil jeg gå i biffen og se min reklame – det bør du også gøre

Reklamer

Handlinger

Information
%d bloggers like this: