Borgerligt Centrums Nyhedsbrev

1 03 2009

Jeg har det godt med Borgerligt Centrum – og har stor respekt for Simon Emils arbejde. Men i dag kunne jeg så læse følgende i deres nyhedsbrev:

”Resultatet af ugens skatteforhandlinger blev, at VKO blev mere sammentømret end hidtil – samtidig med at Det Radikale Venstre endegyldigt er blevet en del af den røde blok.”

(…)

”Mere overraskende er det, at Det Radikale Venstre også trak sig ud af forhandlingerne ganske hurtigt. Partiet nærmest løb tilbage til Rød Stue, sådan som de har været på vej til gennem det seneste halve år. Når man ikke engang forsøger at forhandle, før man forlader diskussionen, så har man selvvalgt forladt den klassiske midterposition.”

I sin tid da Ny alliance blev dannet var Anders Samuelsen også ude med en fordomsfuld kritik af DRV – en kritik som jeg mener udsprang mere af et forsøg på at lægge afstand, end på at være saglig. Det kritiserede jeg ham for. Denne gang er det Borgerligt Centrum, der anklager DRV for noget de reelt ikke ved noget om. Jeg har tillid til at der har været forsøg på forhandling – Borgerligt Centrum ved ikke hvad der er sagt og sket til møderne! Det bekymre mig egentlig ikke så meget – det der bekymre mig mere er at vi nu er placeret i den røde blok – jeg er ikke glad for blokke og de er SÅ svære at komme ud af. Lad mig her slå fast – jeg tilhøre hverken rød eller blå blog. Jeg er radikal. Og jeg vil gerne samarbejde til begge sider, når der er noget fornuftigt at samarbejde om.

Reklamer

Handlinger

Information
%d bloggers like this: