Stormende lørdag

12 02 2008

Oprettet af Linda 2007-11-03 21:17

Endnu en aktiv valgkampsdag lakker mod enden. Sidder nu i sofaen med alt for meget slik – fik et total sukkerflip da jeg skulle hjem fra Sorø!

I dag startede med at skære gulerødder og samle vores nye, meget grønne, kampagnebord. Vi skulle starte dagen på Ringsted torv. Og vi var virkelig klædt på til opgaven, vi havde økologiske æbler, gulerødder, en konkurrence, masser af forskellige foldere og flyers om radikal politik og radikal ungdoms fantastiske postkort vedr. Fortrydelsen – som desværre er blevet lukket af DR, der ikke har så meget humor som deres satireprogrammer ellers kunne tyde på! Og vi var rigtig mange radikale. Det var super. Vi havde desuden to overraskelser med. En radikal slagsang skrevet af Anni (jeg lægger den på senere) og invitation til at komme i biografen på næste lørdag og se Al Gores ”En ubekvem Sandhed” – du er også velkommen. Vi fik delt en masse pjecer ud og snakket med mange mennesker – på trods af at det var meget tæt på stormvejr og pjecerne helst ville flyve rundt.

Blog Image

Klokken 12 kørte jeg så af sted til Sorø og mødtes med Carsten, som hjalp med uddelingen der. Det gik også rigtig godt. Jeg havde kun fået pjecer med, men de røg også i god stil og jeg fik en rigtig god snak med flere. Bl.a. en mand i kørestol. Vi er i gang med en valgkamp og der er næsten ingen der snakker handicappede og tilgængelighed! Det vil jeg altså meget gerne. Foreløbig prøver jeg at køre en tilgængelig valgkamp – det har jeg gjort ved at lægge tegnsprogsvideoer ud på www.radikale.net/linda-kristiansen og i annoncen, til det valgmøde vi har arrangeret i Dianalund d. 6. står også at vi gerne vil skaffe tegnsprogstolk – du skal bare sende en SMS til Martin (26209720).

Nu er det aften og egentlig burde jeg opdatere en hjemmeside i forbindelse med mit arbejde – men har besluttet at jeg jo også skal have noget at lave i morgen J

Jeg håber at alle kandidater både radikale og ikke-radikale nyder valgkampen ligeså meget som mig – god valgkamp til jer alle.

Som lovet kommer lige Annis fantastiske sang her:

Reklamer

Handlinger

Information
%d bloggers like this: